Janten Cina Brand anyar ngalembereh-ditiup lawon nyieun mesin kalawan harga low / topeng ngalembereh-ditiup mesin lawon / meltblown lawon mesin pabrik jeung pabrik |HRF

Merek anyar mesin nyieun lawon lebur-ditiup kalawan harga low/topeng ngalembereh-ditiup mesin lawon/meltblown mesin lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

Pamakéan lawon ngalembereh ditiup: PP nyaéta bahan baku utama lawon ngalembereh ditiup, sarta diaméter serat bisa ngahontal 0,5-10 μm.Serat ultra-halus ieu kalayan struktur kapilér anu unik ningkatkeun jumlah sareng luas permukaan serat per unit aréa, supados lawon anu ditiup ngalembereh ngagaduhan filtrasi hawa anu saé, sareng mangrupikeun bahan masker anu saé.Di lembaga médis ageung sareng sedeng, di daérah gempa sareng banjir, di SARS sareng flu burung Kalayan usum kajadian anu luhur tina virus H1N1, kertas saringan anu ditiup ngalembereh maénkeun peran anu teu tiasa diganti ku pagelaran nyaring anu kuat.Kain ditiup lebur utamana dipaké pikeun: a.Bahan saringan b.Bahan médis sarta kaséhatan c.Bahan panyalindungan lingkungan d.Bahan pakéan e.Bahan diafragma batré f.Bahan usap.

Meltblown fabric making machine2
Meltblown fabric making machine1
Meltblown fabric making machine3

Parameter produk

lebar produk:

1600mm, lebar éféktif;

Monofilament fineness M:

(2 ~ 8) μm;

Nyaluyukeun kana bahan baku utama:

PP polipropilén keureutan MFI: 800 ~ 1500;

beurat produk:

(20 ~ 100) g / ㎡;

Kasaragaman tina lawon meltblown:

CV≤8%;

Laju produksi:

≤ 100 m / mnt;

kapasitas maksimum:

1.0 ~ 1.5 ton / 24 jam / set (gumantung kana dénsitas serat monofilamén);

Prosés produk

Meltblown fabric making machine4

Émbaran parusahaan

Wuxi Hai Roll Fone Élmu Jeung Téhnologi Co., Ltd., specializing dina produksi pabrik alat-alat mesin topeng, Kalawan leuwih ti 20 taun sajarah produksi di industri.Alat-alat kami parantos nampi sababaraha patén-patén, kalebet 4 produk anu dipaténkeun sareng 3 produk téknologi tinggi.Kami ngagaduhan 20 teknisi profésional, sareng insinyur pamasangan sareng pangropéa profésional di Italia, Turki sareng Korea tanggung jawab pikeun pamasangan sareng saatos penjualan mesin topéng.Perusahaan kami mangrupikeun unit pameseran peralatan anu dipikaresep pikeun usaha ageung sareng sedeng di bumi sareng di luar negeri.Produk perusahaan diékspor ka langkung ti 50 nagara di sakumna dunya sareng ditampi ku para nasabah.

Wuxi Hai Roll Fone1
Wuxi Hai Roll Fone2
Wuxi Hai Roll Fone3

Bungkusan & pangiriman

1+1 Full automatic plane mask machine13 (1)

FAQ

1.Does hiji mesin ngan bisa ngahasilkeun hiji ukuran?
Henteu persis, éta gumantung kana mesin.

2. Dupi anjeun gaduh rojongan sanggeus-jualan?
Leres, kami resep masihan naséhat sareng ogé gaduh teknisi terampil pikeun ngajaga mesin upami diperyogikeun.

3. Kumaha nganjang perusahaan anjeun?
Urang tiasa ngajemput anjeun ti bandara Shanghai atanapi Hangzhou.Atawa stasiun karéta Shaoxing Kalér.

4. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami mesinna rusak?
Mangsa garansi mesin kami nyaéta 12 bulan.lamun bagian rusak teu bisa ngalereskeun, urang bisa ngirim bagian anyar pikeun ngaganti bagian rusak, tapi anjeun kudu mayar ongkos express ku sorangan.lamun sanggeus periode jaminan, urang tiasa ngaliwatan rundingan pikeun ngarengsekeun masalah, sarta kami nyadiakeun rojongan teknis pikeun sakabéh kahirupan alat.

5.Can anjeun tanggung jawab angkutan?
Sumuhun, mangga ngabejaan urang port tujuan atawa alamat.urang boga pangalaman euyeub di angkutan.6. 6.You mangrupakeun parusahaan dagang atawa pabrik?
Kami Produsén.

7. Naha harga anjeun leuwih luhur ti batur?
Salaku urang persist on yén unggal pabrik kedah nempatkeun kualitas di tempat munggaran.Urang nyéépkeun waktos sareng artos pikeun ngembangkeun cara ngadamel mesin langkung otomatis, akurat, sareng kualitas luhur.Urang tiasa mastikeun yén mesin urang tiasa nganggo langkung ti 20 taun tanpa masalah.

8. Dupi anjeun gaduh insinyur luar negeri?
Leres, kami henteu ngan ukur nyayogikeun insinyur luar negeri tapi ogé nyayogikeun pelatihan téknis.

9.Do anjeun nyadiakeun ngaropéa?
Yakin, urang tiasa ngarancang alat numutkeun data tina bagian struktural anu anjeun nyayogikeun.Kami mangrupikeun desainer sareng produsén mesin ngabentuk lambar logam profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Does hiji mesin ngan bisa ngahasilkeun hiji ukuran?

    Henteu persis, éta gumantung kana mesin.

    2. Dupi anjeun gaduh rojongan sanggeus-jualan?

    Leres, kami resep masihan naséhat sareng ogé gaduh teknisi terampil pikeun ngajaga mesin upami diperyogikeun.

    3. Kumaha nganjang perusahaan anjeun?

    Urang tiasa ngajemput anjeun ti bandara Shanghai atanapi Hangzhou.Atawa stasiun karéta Shaoxing Kalér.4. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami mesinna rusak?

    Mangsa garansi mesin kami nyaéta 12 bulan.lamun bagian rusak teu bisa ngalereskeun, urang bisa ngirim bagian anyar pikeun ngaganti bagian rusak, tapi anjeun kudu mayar ongkos express ku sorangan.lamun sanggeus periode jaminan, urang tiasa ngaliwatan rundingan pikeun ngarengsekeun masalah, sarta kami nyadiakeun rojongan teknis pikeun sakabéh kahirupan alat.

    5.Can anjeun tanggung jawab angkutan?

    Sumuhun, mangga ngabejaan urang port tujuan atawa alamat.urang boga pangalaman euyeub di angkutan.

    6. Anjeun perusahaan dagang atawa pabrik?

    Kami Produsén.

    7.Naha harga anjeun leuwih luhur ti batur?

    Salaku urang persist on yén unggal pabrik kedah nempatkeun kualitas di tempat munggaran.Urang nyéépkeun waktos sareng artos pikeun ngembangkeun cara ngadamel mesin langkung otomatis, akurat, sareng kualitas luhur.Urang tiasa mastikeun yén mesin urang tiasa nganggo langkung ti 20 taun tanpa masalah.

    8. Dupi anjeun gaduh insinyur luar negeri?

    Leres, kami henteu ngan ukur nyayogikeun insinyur luar negeri tapi ogé nyayogikeun pelatihan téknis.

    9. Dupi anjeun nyadiakeun ngaropéa?

    Yakin, urang tiasa ngarancang alat numutkeun data tina bagian struktural anu anjeun nyayogikeun.Kami mangrupikeun desainer sareng produsén mesin ngabentuk lambar logam profésional.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami